Ontdek de ruimte (in de regels)

Datum/Tijd
28/09/2022
16:00 - 19:30

Locatie
A Beautiful Mess, Community Café AZC
Joseph Haydnlaan 2
Utrecht


ONTDEK DE RUIMTE (IN DE REGELS)!

Ben jij als leraar Nederlands benieuwd hoe jij de ruimte in jouw onderwijs kunt pakken? Wat er bijvoorbeeld bij vakoverstijgende activiteiten en projecten mogelijk is qua toetsing en beoordeling? En hoe je dit in het PTA vermeldt? Of ben je benieuwd naar andere kansen voor ruimte in jouw lespraktijk?

Op 28 september gaan we in samenwerking met OCW in gesprek over de mogelijkheden! We nemen de brochure Ontdek de ruimte: ruimte in regels in het voortgezet onderwijs onder de loep en er zullen actuele kwesties worden besproken. Heb je een vraag over bijvoorbeeld de mogelijkheden voor jullie PTA? Stuur deze voorafgaand aan de bijeenkomst in (mail naar professionalisering@nulllerarennederlands.nl), mogelijk wordt jullie vraagstuk op 28 september behandeld!

Het programma duurt van 16.00 tot 18.30 uur met aansluitend tot 19.30 uur de gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje na te praten. We ontmoeten elkaar in de gezellige ruimte van A Beautiful Mess, Community Café AZC, Joseph Haydnlaan 2, 3533 AE  Utrecht.

Deelname is gratis voor leden. (Nog) geen lid? Ook dan ben je welkom! Bij een losse inschrijving bedragen de kosten 25 euro. Indien je direct lid wordt, dan vervallen deze kosten.

Reserveringen

Tickets

Soort ticket Prijs Plaatsen
Ticket voor leden €0,00
Ticket voor niet-leden €25,00

Registratiegegevens

ja
nee

Payment and Confirmation