Projectleider

Betreft: Profielschets projectleider LTN

Levende Talen Nederlands (LTN) is de vakvereniging voor leraren Nederlands en iedereen die betrokken is bij het onderwijs Nederlands. LTN is onderdeel van Levende Talen. Jaarlijks organiseert LTN tal van interessante activiteiten rond het schoolvak Nederlands. Die activiteiten lopen uiteen van profielwerkstukwedstrijden, nascholingen, tot de jaarlijkse examenbesprekingen.

Met het oog op de aankomende curriculumvernieuwing en de verdere professionalisering van onze activiteiten, zoekt LTN een projectleider: een docent Nederlands, een lerarenopleider of een onderzoeker. De projectleider organiseert de activiteiten van LTN rond nascholing, professionalisering en curriculumvernieuwing. Het bestuur is eindverantwoordelijk.

De projectleider:

  • heeft aantoonbare ervaring met projectmanagement;
  • is bekend met en heeft affiniteit met het werkveld van LTN;
  • kan binnen gestelde kaders verantwoordelijkheid en eigen initiatief nemen.

Bij gelijke geschiktheid gaat onze voorkeur uit naar een (vmbo-)docent.

Taak
Je bent verantwoordelijk voor het proces (planning, afstemming en communicatie) en denkt mee over de activiteiten rond nascholing, professionalisering en curriculumvernieuwing.

Omvang
0.1 fte (een dagdeel per week, in overleg in te vullen)

Vergoeding
De projectleider werkt via detachering voor het bestuur.

Procedure
Wij ontvangen graag een korte motivatie en cv. Op basis hiervan worden drie kandidaten geselecteerd en uitgenodigd voor een gesprek, waarna het bestuur een beslissing neemt. Wij ontvangen de sollicitatie graag vóór 23 januari 2022 per mail (secretaris@nulllerarennederlands.nl)